Pier 39

Hoi!

Ik ben iemand die gek is van cijfers.
Zo geef ik bijvoorbeeld elk speciaal biertje wat ik drink een cijfer, vind ik hem niet zo lekker dan is hij misschien 1 punt maar vind ik hem nou heel lekker zou hij zomaar 5 punten kunnen zijn.

Nu leek het mij leuk om ook voor andere dingen een “cijfer” bij te houden, dus een review te schrijven.

Mijn eerste review gaat over Pier 39.
Pier 39 is een gezellig horecagelegenheid bij ons in de buurt wat sinds begin dit jaar hier gevestigt is.

Samen met mijn vriendin Yessica en mijn dochter Evi hebben we er al een paar keer gezeten, 1 keer met mijn moeder en een keer met z’n drietjes.

Wat vinden we van de sfeer?
Het uiterlijk van Pier 39 is een gezellig moderne stijl, een plek waar je gezellig kan zitten om te genieten van een bakje koffie (met een taartje) maar ook gezellig een biertje zou kunnen drinken. Al met al vind ik het wel potentie hebben.
Buiten kun je ook heerlijk in het zonnetje zitten, al is het wel jammer dat er tot nu toe geen windschermen zijn (gelukkig is het mooi weer geweest de keren dat wij er waren).

Wat vinden we van de menukaart?
Ik vind de prijzen die ze hier hebben marktconform, dit wil zeggen dat het natuurlijk een horeca gelegenheid is en als je echt goedkoop wil je gewoon lekker thuis moet blijven 🙂
Wel vind ik de kindermenukaart best “speciaal” en had ik er graag iets gezien wat alle kinderen wel lusten (bijv. kipnuggets met een frietje oid).

Oordeel
  • Sfeer
  • Menukaart
4.8

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.